Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Колега,така не се задава въпрос, че ще ни вкараш в грях Форумен! Винаго ще се намери кой да ти каже къде да го сложиш!
    Сега сериозно!
    Огледай около масления филтър за някоя тапа на маслената магистрала. Ако не откриеш, може да боцнеш един трокник на мястото на датчика за маслото и там да сложиш и двата датчика.
    Благодаря ти златен си ... прибави още една бира към касата , която има да те черпи RealSex хуахах
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
      такааа . Още един въпрос на който се надявам да можете да ми помогнете ... имам си датчик за температурата на маслото самоче се чудя къде да го бодна ...
      Виж тая тема, за 147 е, но ще ти свърши работа.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=10026
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
        Виж тая тема, за 147 е, но ще ти свърши работа.
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=10026
        на 146 1.8 тс е същото
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
        www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Ехеее много станаха бирите ... на феста да ме подсещате , че съм дрът и забраям ... Благодаря за отговорите
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• некой знае ли как се вади средната полуоска от скоросната кутия .щото 3 дена се мача дая извадя,много ще сам ви благодарен ако некой помогне

Comment

• Първоначално публикувано от malkia_jiraf
              некой знае ли как се вади средната полуоска от скоросната кутия .щото 3 дена се мача дая извадя,много ще сам ви благодарен ако некой помогне
              Ами пьрво се вади полуоската,след това се раЗвиват трите броя болчета 6мм с 10 ключе,и накрая се иЗбива вьтрешната част от полуоската.

---------- Post added at 05:11 ---------- Previous post was at 05:06 ----------

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
              такааа . Още един въпрос на който се надявам да можете да ми помогнете ... имам си датчик за температурата на маслото самоче се чудя къде да го бодна ...
              АЗ мога да ти го бооооодна лекичко,ама малко си ми на далеко,а и толкова ли ти е на Зор че искаш да си го Боднеш .Околко масления охладител има две тапички,мисля че на това място ще ти вьрши работа.
              Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
              Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Един малко тъп въпрос:
                Миналата седмица взех една 145,1.3боксер......
                Та гледам м/у седалките някаква съчма има,за какво е?
                Чудно ми е,щото на никоя друга алфа не съм имал такова чудо.
                155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                  Един малко тъп въпрос:
                  Миналата седмица взех една 145,1.3боксер......
                  Та гледам м/у седалките някаква съчма има,за какво е?
                  Чудно ми е,щото на никоя друга алфа не съм имал такова чудо.
                  Дай снимка и честито

Comment

• Мерси

Нямам още снимки,влезе направо в бокса,че е разтворила малко задницата и ще сменям лагерите на носачите,и куп други дребни неща за правене.
                    Влади ти нямаш ли такава съчма на твоята?Мисля че играе някаква роля щото си има гнездо,намира се в тези пластмасовите джобове м/у седалките.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                      Мерси

Нямам още снимки,влезе направо в бокса,че е разтворила малко задницата и ще сменям лагерите на носачите,и куп други дребни неща за правене.
                      Влади ти нямаш ли такава съчма на твоята?Мисля че играе някаква роля щото си има гнездо,намира се в тези пластмасовите джобове м/у седалките.
                      Абе не те разбирам много, честно казано. За средната конзола между двете предни седалки ли говориш?

Comment

• Да,точно там.

Comment

• http://img257.imageshack.us/img257/2179/38rn1.jpg
                          Виж това квадратното зад скоростния лост дето е, евентуално под него. Това е за движение на огледалата, но и при 155ците май го има. За друго не се сещам.

Comment

• Точно зад него се пада(вътре по средата на джоба до ръчната),има дупка,колкото да влезе съчмата до половината(истинска като от лагер)и тя седи там в дупката и затваря някаква верига явно.
                            Това ще да е някакво много яко чудо

С
                            Last edited by soldier81; d.m.y г., 15:54.

Comment

• абе предишния собственик го е перяла съчмата, та си я забравил в колата
                              точка

Comment

• Това с тая съчма ми стана много интересно ... нещо нечувано и за мен е до сега ... а пък Гиньо ... мамин салдък до феста ще си дойдеш ли ... да си го слагаме двамина само жена ти да не ревнува хахах
                                sigpic

Comment

Working...
                                X